Antena 3 CNN Actualitate Locale Ştefania are 15 ani şi a dispărut de acasă, din Făurei. Poliţia o caută şi în afara ţării. "Dacă o vedeţi, sunaţi la 112"

Ştefania are 15 ani şi a dispărut de acasă, din Făurei. Poliţia o caută şi în afara ţării. "Dacă o vedeţi, sunaţi la 112"

O minoră de 15 ani, din oraşul Făurei, a dispărut de acasă. Ştefan Ştefania a plecat de bunăvoie de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Ştefania are 15 ani şi a dispărut de acasă, din Făurei. Poliţia o caută şi în afara ţării. "Dacă o vedeţi, sunaţi la 112"
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2023   •   16:09

Pentru minoră a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional, anunţă Poliţia.

"Minoră dispărută. Aţi văzut-o?

La data de 2 aprilie a.c., ora 12:30, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată de către un tânăr cu privire la dispariţia surorii sale, Ştefan Ştefania, în vârstă de 15 ani, din orașul Făurei, care, la aceeași dată, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: 160 cm înălțime, ochi căprui, păr lung negru, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: geacă de culoare roz, colanți de culoare negru.                     

Pentru Ştefan Ştefania a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", se arată în comunicatul Poliţiei transmis presei.

×
Subiecte în articol: disparuta Făurei
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close