Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 24 de ani din Blaj a murit după ce a fost lovit de iubită cu o vază. Doi copii au rămas acum fără tată

Un tânăr de 24 de ani din Blaj a murit după ce a fost lovit de iubită cu o vază. Doi copii au rămas acum fără tată

Un tânăr de 24 de ani din Alba a murit, marţi, după ce a fost agresat cu violenţă de prietena sa, o femeie în vârstă de 33 de ani.

Un tânăr de 24 de ani din Blaj a murit după ce a fost lovit de iubită cu o vază. Doi copii au rămas acum fără tată
Sursa foto: Antena 3
de Dorin Galdău    |    14 Sep 2021   •   16:08

Totul a avut loc în municipiul Blaj, iar femeia este cercetată acum pentru omor, informează Poliţia din Alba.

"În această dimineaţă (marţi - n.r.), IPJ Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte comise cu violenţă, în urma căreia şi-a pierdut viaţa. 

Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor", informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, bărbatul ar fi fost lovit de iubita sa cu o vază şi cu o cană de ceramică, însă nu se ştie motivul de la care a pornit cearta.

Cei doi au împreună o fetiţă şi un băiat, copii gemeni.

Conform aceloraşi surse, fratele femeii se pare că nu ar fi fost de acord cu relaţia dintre cei doi, bărbatul de etnie romă fiind mai sărac, iar femeia de aceeaşi etnie fiind mai înstărită.

Din primele informaţii, în acest caz va fi audiat şi fratele femeii.
 

×
Subiecte în articol: Alba crima
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close