Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Focşani a spart cinci aparate dintr-o sală de jocuri şi o maşină, după ce a pierdut bani la păcănele

Un tânăr din Focşani a spart cinci aparate dintr-o sală de jocuri şi o maşină, după ce a pierdut bani la păcănele

Un bărbat de 34 de ani din Focșani a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru distrugere și lovire. Acesta ar fi distrus cinci aparate dintr-o sală de jocuri după ce ar fi pierdut bani și ar fi lovit un bărbat de 36 de ani.

Un tânăr din Focşani a spart cinci aparate dintr-o sală de jocuri şi o maşină, după ce a pierdut bani la păcănele
Sursa foto: Imagini amator
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2023   •   10:35

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani au identificat și reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovire.

Conform probatoriului, în 19 ianuarie, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Focșani, după ce a pierdut sume modice de bani, ar fi lovit în repetate rânduri cinci aparate de joc, distrugându-le.

De asemenea, în 1 martie, acesta ar fi spart luneta unui autoturism și l-ar fi lovit pe șoferul acestuia, un bărbat de 36 ani.

Valoarea totală prejudiciului a fost estimată la 22.000 lei, notează Mediafax.

Bărbatul a fost prezentat vineri magistraților Judecătoriei Focșani, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea administrării întregului probatoriu.

×
Subiecte în articol: Focșani sala de jocuri pacanele
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close