Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Iaşi a lovit opt maşini şi un tramvai, după ce a condus cu capul scos pe geam: "Vă iubesc pe toţi!"

Un tânăr din Iaşi a lovit opt maşini şi un tramvai, după ce a condus cu capul scos pe geam: "Vă iubesc pe toţi!"

Un tânăr din Iaşi a reuşit să lovească opt maşini şi un tramvai, după ce a condus cu capul scos pe geam. Tânărul a fost prins de poliţişti, iar aceştia au descoperit că era drogat.

Un tânăr din Iaşi a lovit opt maşini şi un tramvai, după ce a condus cu capul scos pe geam: "Vă iubesc pe toţi!"
de Gigi Cojocaru    |    01 Iun 2021   •   15:24

Tânărul din Iaşi a lovit, între complexul Era din Iaşi şi strada Gării, nu mai puţin de opt maşini şi un tramvai. Ultimele cinci autoturisme au fost avariate în faţa staţiei CFR.

Martorii l-au observat în trafic cum conducea cu capul scos pe geam din cauză că avea parbrizul spart.

Ulterior, tânărul a abandonat maşina şi a încercat să fugă, însă a fost prins de poliţişti. Toţi au crezut că tânărul era beat, însă, în realitate, bărbatul era drogat.

La audieri, şoferul a devenit extrem de agitat, motiv pentru care poliţiştii au cerut ajutorul mascaţilor. Aceştia din urmă l-au liniştit pe tânăr şi ulterior l-au transportat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

La ieşirea din sediul Poliţiei, flancat de mascaţi, tânărul a fost întrebat în legătură cu accidentul, iar răspunsul lui a fost: "Vă iubesc pe toţi!"

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul cu opt maşini.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal şi, cel mai probabil, va fi nevoit să achite întreaga sumă pentru avariile produse.

×
Subiecte în articol: Iași accident
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close