Antena 3 Actualitate Locale Un tânăr de 20 de ani afectat psihic a sărit de la etajul doi al Spitalului Judeţean din Arad, după care s-a refugiat într-un copac

Un tânăr de 20 de ani afectat psihic a sărit de la etajul doi al Spitalului Judeţean din Arad, după care s-a refugiat într-un copac

de Claudia Popovici    |    21 Iul 2021   •   17:00
Un tânăr de 20 de ani afectat psihic a sărit de la etajul doi al Spitalului Judeţean din Arad, după care s-a refugiat într-un copac

Tânărul de 20 de ani a ajuns miercuri după masă la UPU Arad solicitând îngrijiri pentru rănile pe care şi le-a provocat prin „auto-înjunghiere”. În timp ce era condus la secția de Chirurgie pentru a fi tratat, individul a sărit pe geamul de la etajul 2 al clădirii, a escaladat acoperișul unei magazii de la etajul 1 şi s-a oprit într-un copac.

Potrivit conducerii spitalului județean Arad, tânărul în vârstă de 20 de ani a ajuns miercuri la Unitatea Primire Urgențe Arad, în stare de agitație, cu plăgi tăiate auto-provocate.

În urma consulturilor de specialitate, inclusiv psihiatrice, întrucât existau suspiciuni care motivau acest consult, tânărul a fost transferat în Secția de Chirurgie pentru tratarea plăgilor.

Ajuns la etajul II, într-un acces de agitație imprevizibil, a sărit pe fereastra din holul secției, a coborât pe acoperișul de la etajul I apoi a ieșit în stradă.

În urma incidentului bărbatul nu a suferit leziuni, iar în prezent se află internat în spital pentru a primi îngrijirile medicale specifice” a explicat directorul medical SCJU Arad.

Potrivit presei locale tânărul este cunoscut ca având un comportament deviant, fiind în evidențe cu probleme psihice. 

 

×
Subiecte în articol: Spital Judeţean Arad copac tanar etaj

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close