Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra avocată din Iaşi, găsită moartă lângă bloc, urma să devină mamă

Tânăra avocată din Iaşi, găsită moartă lângă bloc, urma să devină mamă

Tânăra avocată din Iaşi, găsită moartă lângă blocul în care locuia împreună cu iubitul ei, era însărcinată şi urma să devină mamă.

Tânăra avocată din Iaşi, găsită moartă lângă bloc, urma să devină mamă
Sursa foto: Facebook / Monica Cioata
de Gigi Cojocaru    |    22 Iun 2021   •   13:34

Monica Cioată, tânăra avocată în vârstă de 26 de ani, din Iaşi, găsită moartă lângă blocul în care locuia, era însărcinată, descoperirea fiind făcută de medicii legişti în urma necropsiei.

Noi amănunte dramatice apar în cazul avocatei care a murit după ce a căzut de la etajul şase al blocului de pe strada Sărărie din Iaşi.

Avocata a căzut de la una dintre ferestrele apartamentului iubitului ei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 04.00.

Potrivit unor surse, cu câteva ore înainte de tragedie, Monica şi iubitul ei au fost la o petrecere, acolo unde s-ar fi certat.

Tânăra avocată din Iaşi era însărcinată

O tânără avocată din Iaşi a fost găsită moartă, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc

Cei doi s-ar mai fi certat şi înainte, relaţia lor fiind adesea tensionată, spun anchetatorii citând apropiaţi ai acestora.

În noaptea tragediei, tânăra s-ar fi dezbrăcat după ce a ajuns acasă, şi, nu se ştie cum, ar fi căzut de la fereasta apartamentului, de la etajul şase, îmbrăcată doar cu lenjerie intimă şi şosete.

Nu este clar în aceste momente dacă între cei doi iubiţi ar fi existat vreun conflict fizic, însă criminaliştii nu ar fi descoperit urme de violenţă pe corpul victimei, în afară de cele care au rezultat din cădere.

De asemenea, se pare că cei doi iubiţi ar fi consumat alcool la petrecere.

Monica Cioată absolvise Facultatea de Drept a Universității "Al. I. Cuza", iar din 2019 era membru în Baroul Iași.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close