Antena 3 CNN Actualitate Locale Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis. Copiii se vor putea bucura de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis. Copiii se vor putea bucura de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis vineri seara. Acesta va funcționa în centrul orașului până în 31 decembrie.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis. Copiii se vor putea bucura de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi
Sursa foto: Târgul de Crăciun Cluj-Napoca/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2023   •   22:06

Târgul este organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Ceremonia de vineri seara a cuprins și aprinderea luminițelor de Crăciun. 

În Piața Unirii sunt amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și produse de sezon ale producătorilor locali.

Vizitatorii pot găsi o varietate de produse: de la decorațiuni și cadouri magice de Crăciun la produse de meșteșugărit.

Citeşte şi: Atracțiile Târgului de Crăciun din Timișoara. Surpriza pregătită pentru vizitatori: "A fost făcut pentru Dubai, dar a ajuns la noi"

În piață va fi prezentă și o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun. La căsuță copiii se vor putea bucura alături de părinți de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi, în programul de funcționare al târgului.

După weekendul de deschidere, în timpul săptămânii Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi.

De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00.

Vezi şi: Târgul de Crăciun din Arad se deschide pe 30 noiembrie. Roată panoramică de 30 de metri în centrul oraşului

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close