Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl copilului ucis de viitură a traversat pârâul cu maşina ca să nu-l oprească Poliția. Era băut și avea permisul anulat

Tatăl copilului ucis de viitură a traversat pârâul cu maşina ca să nu-l oprească Poliția. Era băut și avea permisul anulat

Tatăl copilului de patru ani care a murit după ce a fost luat de o viitură pe un drum comunal din Bihor a ales acea rută cu maşina pentru că băuse şi avea permisul anulat.

Tatăl copilului ucis de viitură a traversat pârâul cu maşina ca să nu-l oprească Poliția. Era băut și avea permisul anulat
Sursa foto: Dumitras Horia Claudiu/Facebook
de S.T.    |    14 Iun 2020   •   16:45

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, bărbatul avusese o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul respirat.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat Fărcuţa.

Ca să nu-l oprească Poliția, bărbatul a ales un drum lateral pe unde trebuia să traverseze albia pârâului Valea Neagră. Din păcate, apele pârâului s-au umflat tocmai în momentul în care traversa pârâul.

Copilul luat de viitură în Bihor a fost găsit mort

Bărbatul şi-a luat fiul de patru ani, l-a dus pe mal şi s-a întors la maşină după soţie şi celălalt copil, în vârstă de doar un an. În acel moment, băieţelul mai mare a fost luat de ape.

Trupul neînsufleţit al micuţului a fost găsit duminică dimineaţă, la o distanţă de circa trei kilometri de locul unde maşina a fost surprinsă de viitură.

×
Subiecte în articol: Bihor viitura parau
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close