Antena 3 CNN Actualitate Locale "Au fost de fațadă acele demiteri": Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, a plantat un copac la locul accidentului de la 2 MAI

"Au fost de fațadă acele demiteri": Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, a plantat un copac la locul accidentului de la 2 MAI

Tatăl fetei ucise de șoferul drogat a plantat un copac în locul unde, fix acum o săptămână, doi tineri au fost uciși de un șofer drogat de 19 ani.

"Au fost de fațadă acele demiteri": Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, a plantat un copac la locul accidentului de la 2 MAI
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   14:29

Momente emoționante și sfâșietoare în Vama Veche. Cu ultimele puteri, tatăl fetei a revenit la locul tragediei alături de mamă și  câțiva prieteni. Bărbatul și-a dorit ca locul unde Roberta a fost ucisă să fie marcat. 

Ar fi vrut să ridice o troiță, dar din cauza faptului că în zonă se află o unitate militară nu i s-a permis acest lucru. Astfel, bărbatul a adus un măr, a săpat o groapă și a plantat copacul. De jur împrejur, au fost puse pietricele albe. 

Citește și: Vasile Zelca, preşedintele SNPPC, a explicat modul în care au acţionat poliţiştii la tragedia de la 2 Mai: "Aici comunicarea a fost deficitară" 

"Eu vorbesc din punct de vedere al siguranței circulației. Ai comis o faptă, ai ucis, atunci să facă cea mai mare pedeapsă. Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afara!", a declarat tatăl fetei ucise. 

Întrebat dacă ar accepta un sprijin din partea părinților tânărului vinovat,  atăl fetei a declarat că: "Eu ar trebuie să îi îmbărbătez pe ei cât copilul lor va fi în pușcărie. Eu nici nu știu cine instrumentează cazul. Nu am niciun telefon de la Poliție. Cred că au fost de fațadă acele demiteri", a spus acesta, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: accident 2 mai drogat copac Roberta
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close