Antena 3 CNN Actualitate Locale Taximetrist din Sibiu, bătut şi găsit în stare de inconştienţă! Agresorul, un tânăr de 26 de ani

Taximetrist din Sibiu, bătut şi găsit în stare de inconştienţă! Agresorul, un tânăr de 26 de ani

Un taximetrist din Sibiu a fost găsit în stare de inconștiență pe o stradă din oraş, după ce agresorul l-a lovit puternic în zona capului. Agresorul este un tânăr de 26 de ani care a comandat livrarea unor produse cu taxiul, pe care le-a luat fără să le plătească.

Taximetrist din Sibiu, bătut şi găsit în stare de inconştienţă! Agresorul, un tânăr de 26 de ani
Sursa foto: oradesibiu.ro
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   10:49

Potrivit IPJ Sibiu, tânărul de 26 ani este bănuit că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 0.30, după ce a efectuat o comandă telefonică pentru livrarea unor produse pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate.

"În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit polițiștilor, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința.

Victima, un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 5.30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol.

Polițiștii l-au identificat și prins vineri seara pe autor, acesta fiind reținut 24 de ore. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

"Pacientul a fost diagnosticat cu TCC și fracturi craniene, a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie unde se află sub supraveghere și tratament de specialitate", a declarat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: taximetrist Sibiu strada inconstient
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close