Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tramvai a deraiat în zona Obor, din București. Alte două tramvaie au sărit de pe șine în aceeași zi

Un tramvai a deraiat în zona Obor, din București. Alte două tramvaie au sărit de pe șine în aceeași zi

Un tramvai din București a deraiat în zona Obor. Este al treilea astfel de incident care a avut loc astăzi, după cel de la Piața Sudului și cel pe de Bulevardul Theodor Pallady.

Un tramvai a deraiat în zona Obor, din București. Alte două tramvaie au sărit de pe șine în aceeași zi
de Ioana Mircea    |    23 Ian 2023   •   17:44

Incidentul a avut loc în această după amiază, în zona Obor, alte două incidente petrecute la Piața Sudului și pe Bulevardul Theodor Pallady.

Din fericire, în tramvaiul care a sărit de pe șine, la Obor, nu erau pasageri și nu a fost nimeni rănit. Acesta, însă, a blocat alte două linii de tramvai, 10 și 21, pe sensul spre Șura Mare (10), respectiv spre Piața Sf. Gheorghe. "Liniile 10 și 21 – blocate pe sensul spre Șura Mare (10), respectiv spre Piața Sf. Gheorghe (21).

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Circulația tramvaielor pe liniile 10 şi 21 a fost reluată după repunerea pe şine a tramvaiului de pe linia 5, a declarat, pentru purtătorul de cuvânt al Societăţii de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

Citește și: Haos pe liniile de tramvai spre Pipera. Zeci de pasageri au fost evacuaţi în frig din cauza unei avarii

Ea a precizat că echipele STB au intervenit pentru repunerea tramvaiului pe şine şi că circulaţia pe liniile 10 şi 21 a fost sistată aproape o oră şi jumătate, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: tramvai deraiat
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close