Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei persoane rănite, după un accident între un microbuz și o autoutilitară încărcată cu butelii, în Prahova

Trei persoane rănite, după un accident între un microbuz și o autoutilitară încărcată cu butelii, în Prahova

Un accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară încarcată cu butelii, a avut loc miercuri după-amiază, în comuna Baba Ana, județul Prahova.

Trei persoane rănite, după un accident între un microbuz și o autoutilitară încărcată cu butelii, în Prahova
Sursa foto: Observatorul Prahova
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2023   •   16:55

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în comuna Baba Ana, sat Cireșanu, județul Prahova, după impactul dintre un microbuz cu 10 persoane la bord și o autoutilitară încărcată cu butelii.

Nu există pericol de explozie.

Pompierii din cadrul ISU Prahova au intervenit pentru acordarea primului ajutor, după un accident rutier în comuna Baba Ana, sat Cireșanu.

Toți cei implicați în accident sunt conștienți

Citește și: Ce amenzi riscă şoferii care nu au în maşină kit-ul de siguranță auto: trusă medicală, triunghi și extinctor 

Trei persoane sunt asistate medical.

"În această după amiază, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier DJ 102H, în comuna Baba Ana. 

Din primele cercetări, în eveniment au fost implicate un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani și o autoutilitară condusă de un altul în vârstă de 42 de ani. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din microbuz, respectiv două femei cu vârstele de 35 și 48 de ani și un bărbat în vârstă de 70 de ani. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, potrivit IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: prahova accident microbuz
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close