Antena 3 CNN Actualitate Locale Turist american, rămas suspendat cu motocicleta pe Transfăgărășan. Imaginile au ajuns virale

Turist american, rămas suspendat cu motocicleta pe Transfăgărășan. Imaginile au ajuns virale

Un incident pe Transfăgărășan s-a petrecut marți, pe sensul de coborâre al DN7CC, spre Sibiu. Imaginile de la fața locului au fost postate ulterior pe rețelele de socializare, devenind rapid virale.

Turist american, rămas suspendat cu motocicleta pe Transfăgărășan. Imaginile au ajuns virale
Sursa foto: Facebook/ Timotour
de Mia Lungu    |    16 Sep 2022   •   21:54

"A avut noroc chior" sau „are două vieți" au fost concluziile martorilor oculari, impresionați de stăpânirea de sine de care a dat dovadă turistul american, care s-a oprit cu motocicleta pe marginea prăpastiei.

Din cauza unei pete de ulei de pe șosea, motocicleta a derapat și cum parapetul de pe marginea șoselei în zonă este extrem de jos, având undeva între 30 și 50 de centimetri, a sărit peste el, potrivit bizbrasov.ro.

Printr-un miracol, motocicleta a rămas agățată de parapet, pe spațiul extrem de îngust de după acesta.

"A alunecat pe o parte și parapetul în zona aia are o palmă înălțime. Motocicleta era pe o parte când a ajuns la parapet și de acolo a revenit în poziție verticală oprindu-se în sidecase. A trecut peste, din inerție. Practic suportul stâng al coburului l-a ținut agățat acolo", au explicat martorii oculari.

"Din inerție motocicleta și-a continuat traiectoria cu el în șa, trecând peste parapet"

Cel care a postat imagini pe net a comentat incidentul:

"Ieri pe Transfăgărășan am dat peste cel mai norocos motociclist pe care l-am întâlnit vreodată. Un american în vizită în România, cu o motocicletă închiriată, a derapat pe o pată de ulei la al treilea viraj pe coborâre.

Din inerție motocicleta și-a continuat traiectoria cu el în șa, trecând peste parapet (în zona aceea era foarte jos – parapetul) și motocicleta ținându-se doar în side case", a explicat cameramanul amator la ce a fost martor.

Posted by Timotour on Tuesday, 13 September 2022

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close