Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a acuzat un taximetrist că ar fi refuzat să ducă cu mașina o fetiță cu autism. „Nu duc handicapaţi”

Un bărbat a acuzat un taximetrist că ar fi refuzat să ducă cu mașina o fetiță cu autism. „Nu duc handicapaţi”

Un bărbat a acuzat un taximetrist că ar fi refuzat să ducă cu mașina o fetiță cu autism. „Nu duc handicapaţi”
28 Feb 2019   •   13:21

O fetiță care suferă de autism a fost victima unui act de discriminare în timp ce mergea cu taxiul, împreună cu tatăl ei. 

Cătălin Rizea, tatăl Catincăi, a spus că trebuia să ajungă cu fiica lui undeva, așa că au luat un taxi. La un moment dat, șoferul a oprit și a dat-o jos pe micuță pe motiv că „nu duce handicapați cu mașina”.

„Şoferul a dat-o jos din taxi pe Catinca (însoţită de doi tutori). Argumentul: nu duce handicapaţi cu maşina. Am reclamat”, a scris tatăl fetiței, pe Facebook. 

Apoi, bărbatul a mai spus că a fost contactat de un reprezentant al firmei respective care i-a spus că regretă incidentul și că șoferul va fi sancționat. 

„Cei din conducerea firmei mi-au telefonat din nou. Am convingerea ca înţeleg foarte clar că ce s-a întâmplat este inacceptabil şi inuman. Vor lua o pozitie ca atare şi pe pagina lor de facebook. Apreciez şi multumesc. Vă mulţumesc tuturor pentru solidaritate. În numele Catincăi, pentru că ea nu o poate face singură”, a precizat tatăl micuţei. 

×
Subiecte în articol: autism fetita taximetrist gest
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close