Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de la zeci de metri înălţime, de pe un obiectiv turistic din Drobeta Turnu Severin

Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de la zeci de metri înălţime, de pe un obiectiv turistic din Drobeta Turnu Severin

Au fost momente dramatice la un muzeu din centrul orașului Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 30 de ani s-a aruncat de pe clădirea obiectivului turistic.

de Adriana Drăghici    |    01 Sep 2023   •   14:06

Profitând de vizita la Castelul Artelor din Drobeta Turnu Severin, bărbatul s-ar fi aruncat în gol zeci de metri de la balconul obiectivului turistic.

Citeşte şi: Motivare scandaloasă pentru eliberarea condiţionată a fiului unei judecătoare | "A stat în detenție în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alarma a fost dată de o persoană care a văzut incidentul. La locul tragediei, a venit un echipaj al Ambulanței, însă medicul nu a putut face nimic pentru a salva viața victimei. A fost constatat decesul.

Poliția s-a deplasat, de asemenea, la fața locului pentru cercetări, fiind așteptată Medicina Legală, pentru a ridica trupul neînsuflețit al bărbatului.

Citeşte şi: Vlad Pascu a fost prins cu droguri, pentru prima dată, la 13 ani, într-un parc de lângă şcoală

O angajată a instituției a sunat la 112, imediat după ce a auzit țipete în exterior. Bărbatul a plătit biletul de intrare la obiectivul turistic, după care a pornit în a vizita castelul.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu se cunosc detalii despre ce l-a convins pe tânăr să recurgă la acest gest.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close