Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 9 ani și tatăl acestuia care a amenințat că îl omoară au dispărut

Un copil de 9 ani și tatăl acestuia care a amenințat că îl omoară au dispărut

Un copil de 9 ani și tatăl acestuia care a amenințat că îl omoară au dispărut
10 Mai 2017   •   12:46

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud caută de trei zile un copil de 9 ani şi pe tatăl acestuia, care au dispărut de sâmbătă de la domiciliul lor din localitatea Tărpiu, tată ameninţând că îi va lua viaţa băieţelului şi apoi se va sinucide.

„În data de 7 mai poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 20 de ani din Tărpiu despre faptul că tată său, în vârstă de 46 de ani, a plecat de la domiciliu împreună cu fratele ei, un minor în vârstă de 9 ani. Cei doi au fost daţi în urmărire naţională, poliţiştii efectuând căutări şi verificări în acest caz" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, ag. princ. Crina Sârb.

Se pare că bistriţeanul care a ameninţat că îşi omoară copilul şi apoi se sinucide a făcut o criză de gelozie după ce soţia sa a plecat în urmă cu două luni în Spania, să lucreze în agricultură. Cei doi au împreună cinci copii, cel mai mic abia împlinind trei ani.

Deocamdată poliţiştii nu folosesc pentru căutarea bărbatului şi a copilului câini de urmă şi nici nu au cerut ajutorul altor instituţii abilitate care să îi ajute la căutarea celor doi, considerându-se e că dispariţia este una voluntară.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: copil ameninta tata disparut
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close