Antena 3 CNN Actualitate Locale Ursul, la Festivalul Massif 2024 din Poiana Brașov. Panică printre participanți, după ce au primit mesaj Ro-Alert

Ursul, la Festivalul Massif 2024 din Poiana Brașov. Panică printre participanți, după ce au primit mesaj Ro-Alert

Panică printre participanții de la festivalul Massif din Poiana Brașov, după ce au primit mesaj Ro-Alert care îi avertiza cu privire la prezența unui urs în zonă. Oamenii au fost sfătuiți să nu facă poze cu animalul.

Ursul, la Festivalul Massif 2024 din Poiana Brașov. Panică printre participanți, după ce au primit mesaj Ro-Alert
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    15 Mar 2024   •   09:23

Festivalul Massif 2024, care a început joi în Poiana Braşov, a avut deja şi primul vizitator neobişnuit. Trezit, probabil, din hibernare de muzică şi de zgomotele neobişnuite, un urs a fost văzut foarte aproape de locul în care are loc festivalul.

Cetățenii au fost îndemnați să evite zona străzii Poiana lui Neagoe și să nu facă poze sau să hrănească animalul. Participanții de la festivalul Massif din Poiana Brașov au primit toți mesajul, fapt ce a creat panică.

Alerta s-a dat în timp ce rapperul Puya se afla pe scenă. Tinerii nu s-au lăsat speriaţi însă şi au continuat să se distreze.

Sute de poliţişti, jandarmi, dar şi forţe anti-tero au fost mobilizate în Poiana Braşov pentru a se asigura că festivalul se desfăşoară fără incidente. La intrare, tinerii au fost controlaţi atent de forţele de ordine.

Petrecerea continuă în Poiană până duminică, timp în care sunt în vigoare restricţii de circulaţie pe drumul care leagă staţiunea de Braşov. Pe această şosea vor putea circula exclusiv autospecialele de urgenţă, mijloacele de transport în comun şi taxiurile. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close