Antena 3 CNN Actualitate LOTO 6/49. Cine este românul care a devenit milionar în euro, după ce a câștigat la LOTO. Omul habar nu avea că biletul lui era câștigător!

LOTO 6/49. Cine este românul care a devenit milionar în euro, după ce a câștigat la LOTO. Omul habar nu avea că biletul lui era câștigător!

LOTO 6/49. Cine este românul care a devenit milionar în euro, după ce a câștigat la LOTO. Omul habar nu avea că biletul lui era câștigător!
21 Noi 2019   •   15:00

LOTO 6/49. Norocosul român s-a prezentat, în cursul zilei de astăzi, la sediul central al Loteriei Române. Acesta a câştigat premiul de categoria I la tragerea Joker din 27 octombrie 2010, în valoare de aproape 18 milioane de lei (peste 3,73 milioane euro).

LOTO 6/49. Bărbatul a aflat abia duminica trecută, pe 17 noiembrie, că este câştigătorul celui de-al doilea câştig ca valoare din istoria Jocului Joker. Acesta a mers la agenţii să-şi încerce din nou norocul, când şi-a dat seama că biletul său fusese câştigător la tragerile din 27 octombrie, scrie Adevarul.

LOTO 6/49. Jucătorul are aproximativ 45 de ani şi este din Năsăud, unde a şi jucat biletul care i-a adus al doilea câştig ca valoare din istorica jocului Joker. Acesta le-a spus reprezentanţilor Loteriei Romane că a ales la întâmplare numerele câştigătoare, cu excepţia numerelor 7 şi 9, pe care le joacă de fiecare dată.

LOTO 6/49. Acesta a mai spus că e prima dată când reuşeşte să câştige la tragerile LOTO şi că nu se consideră un jucător fidel, plăcându-i să joace când se simte inspirat.

 

×
Subiecte în articol: loto Loto 6/49
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close