Antena 3 CNN Actualitate Lovitură de GRAŢIE pentru Klaus Iohannis, după DEZBATERE. Reacţia primită de la un politician din vârful PNL: "Categoric nu este cel mai bun comunicator de pe Planetă"

Lovitură de GRAŢIE pentru Klaus Iohannis, după DEZBATERE. Reacţia primită de la un politician din vârful PNL: "Categoric nu este cel mai bun comunicator de pe Planetă"

Lovitură de GRAŢIE pentru Klaus Iohannis, după DEZBATERE. Reacţia primită de la un politician din vârful PNL: "Categoric nu este cel mai bun comunicator de pe Planetă"
de O.P.    |    12 Noi 2014   •   05:37

La unison, politicienii din toate taberele consideră că Victor Ponta s-a impus în faţa lui Klaus Iohannis, iar cei mai mulţi consideră că dezbaterea a fost de-a dreptul dezechilibrată.

Cu toate acestea, atât liberalii, cât şi cei din PSD, spun că ar putea avea loc şi alte întâlniri televizate între cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte. Lovitura de graţie pentru prestaţia lui Klaus Iohannis a venit însă chiar din partea unui senator din propria tabără. Să vedem ce a declarat acesta.

CORNELIU DOBRIŢOIU, senator PNL: "Domnul Klaus Iohannis categoric că nu e cel mai bun comunicator de pe planetă, dar cu certitudine e un bun gospodar şi un om al acţiunii practice. Este bine că a avut loc această dezbatere a avut loc şi sunt convins că vor avea loc mai multe dezbateri de acest gen. Mult mai bine pregătite".

Vicepreşedintele PSD şi totodată şeful de campanie al lui Victor Ponta, LIVIU DRAGNEA, spune că a aflat despre confruntare cu o oră înainte ca cei doi canmdidaţi să intre în platou.

"Am asistat la o dezbatere între Ponta şi moderatori. Domnul Iohannis nu prea a contat. a fost acolo, parea un om chinuit, forţat sa candideze, nepregătit, Ponta era un om aplicat".

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că dezbaterea la care au participat cei doi candidaţi a fost dezechilibrată.


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close