Antena 3 CNN Actualitate Ea este Luana Radu, fosta polițistă din București care a devenit "îngerul" lui Andrew Tate

Ea este Luana Radu, fosta polițistă din București care a devenit "îngerul" lui Andrew Tate

Luana Radu, fosta poliţistă din Bucureşti devenită "îngerul" lui Andrew Tate, a fost arestată alături de cei doi fraţi, dar şi de o altă tânără.

Ea este Luana Radu, fosta polițistă din București care a devenit "îngerul" lui Andrew Tate
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2023   •   17:08

Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, una dintre femeile care a fost arestată împreună cu frații Tate, lucra anterior la o secție de poliție din centrul Bucureștiului, însă a renunțat la locul ei de muncă în urmă cu opt ani în schimbul unui loc în industria videochat-ului.

În timp ce făcea videochat, Luana, care folosește și numele Ellie Dely pe rețelele de socializare, l-a întâlnit pe Tate și, în cele din urmă, a devenit asistentul său administrativ, ajutându-l să-și gestioneze imperiul afacerilor online, care valorează aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Luana Radu a absolvit Academia Română de Poliție, dar se crede că a lucrat ca ofițer de poliție doar aproximativ patru ani, înainte de a pleca în 2014 pentru a câștiga mai mulți bani.

De asemenea, și Georgiana Naghel, în vârstă de 28 de ani,  descrisă drept femeie de afaceri şi influeriță în presa externă, a fost arestată împreună cu mogulii britanici, în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și viol. Naghel, care deține și cetățenie americană, ar fi iubita lui Andrew Tate, de aproape un an, cei doi formând un cuplu după ce aceasta l-a ajutat cu interesele sale de afaceri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Georgiana Naghel s-a născut în București și a crescut în cartierul Tuhari și se crede că l-a cunoscut pe Tate prin intermediul prietenilor la scurt timp după ce s-a mutat în țară în urmă cu cinci ani.

"Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a crimelor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor să facă ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor crime, la fel și aceste două femei. Ei trăiesc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu poziția lor financiară. Conform legislației, ea era obligată să depună o declarație anuală de avere pentru a-și dovedi situația financiară. Ultima ei declarație a fost înainte de a părăsi forța în 2014 și arăta că avea mai puțin de 400 de lire sterline pe numele ei”, a declarat o sursă din poliție pentru dailymail.uk.

Sursa a adăugat: „Din postările ei pe rețelele de socializare vedem imagini cu ea în locații exotice purtând mărci de lux. Ancheta poliției va stabili cum a intrat brusc în posesia acestor bani. Naghel a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare cu ea și Tate împreună”

Acestea ar fi fost complice în sechestrarea a cel puțin șase tinere, pe care le-ar fi supus la perversiuni sexuale, fără voia lor.

Luana și Giorgiana au fost săltate din vila din Pipera a fraților Tate.potrivit surselor, își petrec cea mai mare parte a timpului petrecând și monitorizându-i interesele de afaceri.

Tate și Tristian împart aceeași celulă din București, unde au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în așteptarea cercetărilor suplimentare.

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close