Antena 3 CNN Actualitate Lucian Bode, declarația care aruncă în aer ancheta de la Onești: ”Pe corpul victimei erau urme de muniție!”

Lucian Bode, declarația care aruncă în aer ancheta de la Onești: ”Pe corpul victimei erau urme de muniție!”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că urmele de pe corpul uneia dintre victime provin de la ”muniție neletală”, însă ancheta va stabili exact poziția de tragere.

Lucian Bode, declarația care aruncă în aer ancheta de la Onești: ”Pe corpul victimei erau urme de muniție!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    04 Mar 2021   •   11:53

”Vom vedea exact ce tip de muniție s-a utilizat, câte gloanțe, muniție letală au fost trase, câte cu muniție neletală. Ați văzut și m-ați întrebat de acele urme de pe corpul uneia dintre victime. Erau urme de la muniție neletală și pot să vă spun că s-au tras 2 cartușe, fiecare cartuș are în compoziție 15 bile de cauciuc.

Din ancheta va rezulta exact poziția de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima”, a declarat Lucian Bode. 

Fratele victimei de la Onești, acuzații grave: După ce am aflat că ar fi fost împușcat, mi-au spus că are COVID și l-au sigilat

Fratele lui Silviu, electricianul de 36 de ani, a fost primul care a susținut că fratele lui a fost, de fapt, împușcat, dar nu poate dovedi acest lucru.

”Erau urme ca de la un pistol cu gloanțe de cauciuc. Imediat după ce am aflat că Silviu ar fi putut fi împușcat, la o jumătate de oră, am primit telefon de la servicii funerare, care mi-au spus că are COVID și că l-au sigilat”, spune fratele victimei. 

Bărbatul face însă mărurii cutremurătoare. 

”Acum 10 ani, sau 11 ani, să fi fost un caz similar, în care colegul a fost sechestrat de nevasta agresorului și de fiica dumnealui, în același apartament, cu aceeași situație. Probabil încerca să îl sechestreze, și după să îl cheme și pe bărbat. Colegul a reușit să scape și imediat când a scăpat s-a dus direct la poliție, în Onești. Din câte am înțeles a depus și plângere scrisă la poliție, și răspunsul plângerii a fost că ”nu avem ce să îi facem”, a mai spus Paul Iștoan.

”Soția lui era acolo și îl informa ce se întâmplă jos”

Un alt coleg al victimelor a povestit că soția agresorului a ținut tot timpul legătura cu acesta. 

”Soția lui a fost acolo permanent, de la 4 și ceva, și informa ce se întâmplă jos. Dacă era un lunetist jos, de exemplu, era ușor. Doamna se plimba printre politiști. Zicea: ”nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim banii în cont!”

Între timp, au avut loc percheziţii în apartamentul unde s-au produs crimele, dar şi în cel de deasupra, unde se afla soţia bărbatului. Locuinţa aparţine unor vecini care i-ar fi anunţat pe soţii Moroşan de prezenţa muncitorilor în apartament. Anchetatorii au bănuieli că inclusiv vecinii care i-ar fi anunţat ar fi şi ei implicaţi în operaţiunea de sechestrare a muncitorilor.

 

×
Subiecte în articol: lucina bode crima Onesti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close