Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, în vizită la Târgul Gaudeamus: „O să îmi ia ceva timp să citesc tot ce am cumpărat”

Ludovic Orban, în vizită la Târgul Gaudeamus: „O să îmi ia ceva timp să citesc tot ce am cumpărat”

Ludovic Orban, în vizită la Târgul Gaudeamus: „O să îmi ia ceva timp să citesc tot ce am cumpărat”
Sursa foto: sursa foto: gov.ro
23 Noi 2019   •   15:11

Premierul Ludovic Orban a vizitat sâmbătă Târgul Gaudeamus de unde a plecat cu un teanc de cărţi.

"Am fost la Târgul de carte, cum este normal, şi invit pe oricine să meargă la târg să găsească cel puţin o carte să citească. Am luat destule cărţi. O să îmi ia ceva timp să citesc tot ce am cumpărat. Eu sunt pasionat de istorie, de relaţii internaţionale, de economie. Am luat multe cărţi", a declarat Ludovic Orban.

La Gaudeamus, prim-ministrul a vizitat standurile editurilor Militară, Humanitas, Polirom, ICR, Cartex, Meteor, dar şi standul IFIN-HH/ELI-NP care prezintă la târg laserul de mare putere, unicat în lume.

Ludovic Orban a primit cărţi, dar a şi cumpărat. A plecat de la târg cu "Psihologia mulţimii" de Gustav Le Bon, "Psihologia fricii" de Christophe Andre, "Ceilalţi Schindleri" de Agnes Grunwald-Spier, "Papa Francisc printre lupi. Secretul unei revoluţii" de Marco Politi şi "Serviciile secrete chineze" de Robert Faligot. La standul Editurii RAO, premierul a primit de la scriitorul Dan Dungaciu volumul pe care acesta urmează să îl lanseze - "Enciclopedie de diplomaţie", pe care a insistat să îl plătească.

Pe "aleile" de la Târgul de carte, Ludovic Orban a fost invitat de Radu Vişan de la "Copacul cu răvaşe" să tragă un răvaş. Pe răvaşul tras de prim-ministru scria că trebuie să înveţe să aprecieze oamenii mai bine. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close