Antena 3 CNN Actualitate Mai multe percheziţii au avut loc în Bucureşti la persoane suspectate că au fraudat statul cu 5 milioane de euro

Mai multe percheziţii au avut loc în Bucureşti la persoane suspectate că au fraudat statul cu 5 milioane de euro

Mai multe percheziţii au avut loc în Bucureşti la persoane suspectate că au fraudat statul cu 5 milioane de euro
26 Feb 2014   •   09:40

Treizeci de percheziţii au avut loc miercuri în Bucureşti, Prahova, Giurgiu, Constanţa şi Braşov, la sediile unor firme de colectare şi vânzare a fierului vechi şi la locuinţele unor persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la cinci milioane de euro.
   
Percheziţiile au loc atât la sediile unor firme, cât şi la puncte de lucru ale acestora, fiind vizate 15 persoane, care urmează să fie audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române, informează MEDIAFAX.
 
Potrivit anchetatorilor, prejudiciul produs în acest caz, prin spălare de bani şi evaziune fiscală în domeniul achiziţiei şi comercializării de materiale feroase şi neferoase, este de cinci milioane de euro.
   
Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii de investigare a fraudelor de la IPJ Prahova, împreună cu poliţişti de la investigaţii criminale, rutieră şi ordine publică. La acţiune participă luptători SIIAS din Poliţia Română şi SAS de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova.

×
Subiecte în articol: evaziune fiscala spalare de bani
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close