Antena 3 Actualitate Mai mulți oameni de afaceri, trimişi în judecată de DNA într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este uriaș

Mai mulți oameni de afaceri, trimişi în judecată de DNA într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este uriaș

de S.T.    |    10 Oct 2017   •   13:50
Mai mulți oameni de afaceri, trimişi în judecată de DNA într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este uriaș

Procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a şase oameni de afaceri, precum şi a societăţii Avicola Călăraşi, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste șapte milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al DNA, Orlando Emil Daher şi Hanna Daher, la data faptelor reprezentanţi ai SC Avicola Călăraşi SA, sunt acuzaţi de evaziune fiscală în forma evidenţierii în actele contabile sau în alte documente legală a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive în formă continuată şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Acuzaţia de evaziune fiscală a fost reţinută şi în sarcina societăţii Avicola Călăraşi, în timp ce Mahmoud Sleiman Moubarak, Andrei Sileanu, Daniel Marian Raicu şi Abdoulmounim Alzaid au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Călăraşi.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close