Antena 3 CNN Actualitate Mallurile rămân deschise de Paşte şi oferă reduceri

Mallurile rămân deschise de Paşte şi oferă reduceri

Mallurile rămân deschise de Paşte şi oferă reduceri
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Apr 2011   •   21:11
Românii cumpără, comercianţii se bucură că vând. De Crăciun, cum s-au redeschis magazinele, mulţi s-au reîntors la cumpărături. De Paşte, mallurile ţin deschis, doar-doar mai rotujesc veniturile. Până atunci, se-ntrec în oferte.

Agitaţie tot mai mare în magazine. Paştele este aproape, iar mulţi români de abia au pornit în căutarea iepuraşului. Comercianţii au decis să îşi prelungească programul, tocmai ca şi veniturile să fie pe măsură.

"Pe data de 23 aprilie avem tot ce înseamnă magazine deschise până la ora 19, iar zona de cafenele până la  ora 22", spune Roxana Răcănel, purtător de cuvânt al  unui centru comercial. Unele malluri vor fi deschise chiar şi duminică, iar pentru a-şi atrage clienţii au pregătit promoţii speciale. 

"Clienţii beneficiază de 20% discount la articolele din noua colecţie, care nu au nici un fel de discount, la poşete şi încălţăminte", a declarat Andreea Codriş, reprezentant magazin de încălţăminte.

"Puteţi să vă cumpăraţi un DVD, avem şi o promoţie 1+1 gratis, trei cărţi la preţ de două sau puteţi să-l găsiţi pe iepuraş la standul de jucării sau de dulciuri", adaugă Simona Zană, şef operaţional librărie.

Cei care nu şi-au planificat nimic pentru zilele de 23, 24 sau 25 aprilie au ca soluţie alternativă o ieşire în mall.

Iar dacă drobul, carnea de miel şi ouăle necesită un pic de mişcare pentru a se aşeza mai bine, există soluţii şi pentru asta. Puteţi veni la  patinoar. Este deschis duminică între orele 12 şi 24, costă doar 25 de lei închiriatul şi datul, iar distracţia este pe cinste.

Astfel, centrele comerciale mari ar putea să aibă vânzări în jurul a 800.000 de euro fiecare în prima zi de Paşte, adică de aproape două ori mai mari decât într-o zi obişnuită.
 


×
Subiecte în articol: mall Paste cumparaturi oferte reduceri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close