Antena 3 CNN Actualitate Mama contabilei torturate de copiii angajatorului, mărturii cutremurătoare: ”Au zbierat că să-mi fie rușine”

Mama contabilei torturate de copiii angajatorului, mărturii cutremurătoare: ”Au zbierat că să-mi fie rușine”

Mama contabilei torturate de fiul și fiica angajatorului său, care o bănuiau pe victimă că ar fi fost amanta tatălui lor, a dat declarații cutremurătoare despre incident.

Mama contabilei torturate de copiii angajatorului, mărturii cutremurătoare: ”Au zbierat că să-mi fie rușine”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    11 Oct 2021   •   08:56

Caz de o cruzime rară, în Bihor. O contabilă abia a scăpat cu viaţă după ce a fost sechestrată şi torturată ore întregi de fiul şi fiica patronului pentru care lucra.

O bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor şi, din acest motiv, părinţii ar fi divorţat.

Cei doi fraţi au fost ajutaţi de logodnicul fetei, pompier militar de profesie.

Toţi trei sunt acum reţinuţi, iar angajatul ISU e anchetat de Parchetul Militar.

Atrocităţile la care a fost supusă femeia sunt înfiorătoare.

Femeia povesteşte că era în ziua ei liberă, dar a fost chemată la serviciu de fiul patronului, să-l ajute cu nişte plăţi. Acolo, ar fi început iadul.

”Au închis ușile, au tăiat hainele de pe ea, au dezbrăcat-o, au început să o lovească cu pumnii și picioarele”, povestește mama victimei.

După tortură, femeia a fost urcată în maşină şi aruncată în curtea casei mamei sale.

”Au zis hai să vă luați c**** și au deschis ușa de la mașină și era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală și au prins-o unul de o parte, unul de alta și au venit și au aruncat-o aici în curte și au zbierat că să-mi fie rușine”, a mai povestit, cu greu, mama contabilei.

Acuzaţi de faptele oribile sunt fiul patronului, în vârstă de 29 de ani, sora lui, cu 2 ani mai mică, şi logodnicul tinerei, subofiţer la pompieri.

Pompierul care i-ar fi ajutat să se răzbune este fiul unei poliţiste şi al fostului şef de la Paşapoarte Bihor.

Vecinii tânărului de 31 de ani spun că a suferit o depresie după ce s-a despărţit de fiica omului de afaceri, dar s-au împăcat şi i-ar fi făcut orice pe plac.

Contabilă bătută, sechestrată și tunsă de angajatorii săi. După 8 ore, au aruncat-o, în pielea goală, în curtea mamei sale

O contabilă din Bihor a fost sechestrată, tunsă, bătută și dezbrăcată de fiul și fiica patronului firmei la care lucra. Complice a fost logodnicul femeii, care este pompier în Crișana. După 8 ore de agonie, agresorii au aruncat-o pe contabilă, mamă a doi copii, în pielea goală, în curtea casei în care locuiește mama ei.

Doi dintre tinerii agresori, o tânără și fratele ei, își își bănuiau tatăl că ar avea o relație cu această femeie și s-au gândit să îi aplice o lecție și să se răzbune.

Nu au stat pe gânduri și, timp de 8 ore, ajutați de logodnicul femeii, au sechestrat-o și torturat-o pe femeie, într-unul dintre birourile firmei deținute de tatăl lor.

La final, agresorii au aruncat-o pe femeie, dezbrăcată, în curtea mamei sale.

Abia atunci a reușit femeia să sune la 112, apoi a fost dusă la spital.

Medicii au constatat că are o fractură la genunchi, o coastă ruptă, traumatism cerebral, dar și mai multe vânătăi pe corp.

×
Subiecte în articol: contabilă Bihor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close