x close

Mama Luizei Melencu rupe tăcerea: „Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”

06 Aug 2019   •   00:27
Mama Luizei Melencu rupe tăcerea: „Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile” sursă foto: captură Antena 3 Exclusiv

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat că bunicul adolescentei dispărută în luna aprilie, a fost întrebat la detectorul de minciuni dacă a primit vreun mesaj de la Luiza și dacă l-a șters,  dar și în ce localitate este și ce vârstă are adolescenta.

„Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu pentru Antena 3.

Citește Și Mărturii cutremurătoare cu privire la telefonul lui Gheorghe Dincă de pe care a sunat Alexandra

Citește Și  Furie, lacrimi și speranță în familia Luizei Melencu. Bunica: „Sufletul îmi spune că nepoata mea trăiește. Ea nu urca în mașina necunoscuților”

Procurorii DIICOT au descoperit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care inculpatul Gheorghe Dincă  le-a indicat anchetatorilor faptul că și-a ascuns urmele. Acesta susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu în vârstă de 18 ani, pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

Parteneri
Parteneri
sati