Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, momente de sinceritate la Jocul cuvintelor, la Antena 3 CNN: "Sunt un bun român, un creștin care nu o să facă nimic împotriva României"

Marcel Ciolacu, momente de sinceritate la Jocul cuvintelor, la Antena 3 CNN: "Sunt un bun român, un creștin care nu o să facă nimic împotriva României"

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a acceptat provocarea de a spune cu sinceritate ce crede despre cele mai vehiculate nume politice din România şi străinătate. Jocul cuvintelor faţă în faţă cu Mihai Gâdea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2024   •   23:03

La finalul unui interviu în care a oferit soluțiile coaliţiei de guvernare la cele mai fierbinți probleme ale României, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a acceptat provocarea de a răspunde cu sinceritate la cele mai vehiculate nume politice şi cuvinte din ultima perioadă.

1. Marcel Ciolacu, despre România: România este centrul Europei în acest moment.

2. Marcel Ciolacu, despre Dumnezeu: Fără D-zeu nu există nimic!

3. Marcel Ciolacu, despre ţară: Orice om normal trebuie să-și iubească propria țară, mai ales când țara despre care vorbim este România.

4. Marcel Ciolacu, despre Uniunea Europeană: România nu poate decât în interiorul Uniunii Europene.

5. Marcel Ciolacu, despre Nicolae Ciucă: Un partener corect și un om corect.

6. Marcel Ciolacu, despre ambițiile personale: Să duc acest mandat, să nu îmi fie rușine de români și să țin acest ritm alert.

7. Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Mi-aș fi dorit să trăiesc într-o Românie normală.

8. Marcel Ciolacu, despre Ludovic Orban: E una dintre cele mai mari deziluzii ca și politician, ca om politic în primul rând.

9. Marcel Ciolacu, despre George Simion: Un grobian, un aventurier grobian!

10. Marcel Ciolacu, despre Diana Șoşoacă:  E o doamnă și aș prefera să mă abțin. Este pro-rusă, se vede. 

11.Marcel Ciolacu, despre Cătălin Drulă: Mi-aș fi dorit să fie liderul opoziției, dar a rămas încă la rangă. Trebuie să și construiești în viață.

12. Marcel Ciolacu, despre Mircea Geoană: A fost un lider politic, un om care are o funcție importantă, dar parcă mult prea mult ancorat în trecut.

13. Marcel Ciolacu, despre Vladimir Putin: Dictator.

14. Marcel Ciolacu, despre Volodimir Zelenski: Un președinte care își iubește țara, dar care ar fi trebuit să anticipeze mult mai bine anumite lucruri.

15. Marcel Ciolacu, despre Kelemen Hunor: Un om foarte abil politic și cu experiență politică extraordinară. Dar să știți că este un român. Este un român de etnie maghiară. Dar, e român.

16. Marcel Ciolacu, despre Joe Biden:  Unul dintre cei mai buni politicieni.

17. Marcel Ciolacu, despre Donald Trump: Un luptător, un om de afaceri. Reprezintă o altă parte a Americii.

18. Marcel Ciolacu, despre sine: Sunt un bun român, un creștin care n-o să facă nimic împotriva României. Înainte de a fi PSD-ist, să știți că sunt român. Mi-a mai zis și primarul din Buzău: Marcele, înainte de a fi PSD-iști, noi suntem Buzoieni, luăm deciziile pentru Buzău.

Cu deciziile e adevărat, câteodată se mai supără colegii, câteodată trebuie să dau mai multe explicații, lucruri care nu mă deranjează și pe care nu l-am uitat niciodată în interiorul partidului, că trebuie să dai explicații.

Dar deciziile trebuie să le iei în primul rând, când ajungi într-o asemenea funcție, trebuie să le iei pentru români. Şi cred că deciziile pe care le luăm în acest moment sunt deciziile corecte, mai ales că ținem cont de provocările pe care le avem și cele care și urmează", a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD, la Antena 3 CNN. 

 


 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close