Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină, după crimele de la Onești: "Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

Marian Godină, după crimele de la Onești: "Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

Marian Godină, poliţist la acţiuni speciale, a dezvăluit pe reţelele de socializare la câte exerciţii de tragere în poligon a participat în 2020. Anunţul său vine în contextul cazului de la Oneşti, acolo unde doi muncitori au fost sechestraţi şi ucişi de un bărbat, chiar dacă polițiștii au negociat cinci ore cu agresorul.

Marian Godină, după crimele de la Onești: "Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   20:46

"Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”, a scris Marian Godină în postarea de pe Facebook.

Poliția, după tragedia din Onești: ”Vinovații vor răspunde legal”. Filmul evenimentelor: În jurul orei 16.55 s-a produs un declic!

”La finalizarea verificărilor vom întocmi un raport, cei vinovați de acestă tragedie vor răspunde legal”, susțin reprezentanții Poliției.

Comisar șef de poliție Gheorghe Cristian: Primul apel la 112 - ora 11,47 de către un bărbat care anunța că are o problemă din cauza unui litigiu amenințând că va folosi un cuțit.

Primul echipaj de Poliție a ajuns la 11.52

La ora 11.55 s-a dispus constituirea unei grupe operative cu 17 polițiști, între care un negociator și o echipă de intervenție. S-a deplasat și adjunctul șefului Poliției Onești și informat procurorul.

Adjunctul Poliției Onești îl cunoștea pe criminal!

Adjunctul Poliției Onești a inițiat primele discuții cu bărbatul pentru că îl cunoștea, căutând soluții până la sosirea negociatorilor.

Negociatorul a ajuns la ora 13.53 și a preluat negocierile cu bărbatul. Negociatorul a fost chemat de urgență, acesta fiind liber.

La 14.01 a fost cerut sprijinul ISU. La 14,38 agresorul a reapelat 112 și a anunțat că are în casă două persoane legate.

Criminalul a cerut să i se restituie actul apartamentului sau 300.000 de euro

Citeşte şi: Dezvăluiri exclusive din ancheta crimelor de la Oneşti. Sindicatul Europol: "Poliţia minte!"

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close