Antena 3 CNN Actualitate Cel mai bogat poliţist rutier din Bucureşti şi-a bătut soţia şi a fost dată afară din casă. Ce acuzaţii i se aduc bărbatului

Cel mai bogat poliţist rutier din Bucureşti şi-a bătut soţia şi a fost dată afară din casă. Ce acuzaţii i se aduc bărbatului

Marius Maghiari, fost șef în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră din Bucureşti, şi-a bătut soţia cu un obiect de mobilier. Bărbatul a fost dat afară din casă.

Cel mai bogat poliţist rutier din Bucureşti şi-a bătut soţia şi a fost dată afară din casă. Ce acuzaţii i se aduc bărbatului
Sursa foto: Agerpres
de Ioana Mircea    |    05 Apr 2023   •   10:31

Marius Maghiari a fost evacuat din vila din Băneasa în care locuia alături de soția lui, după ce a fost acuzat de violență în familie. Acesta a fost dus la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri, iar împotriva lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

La sfârșitul lunii trecute, soţia lui Marius Maghiari a sunat disperată, la 112 şi a anunţat că soţul său a bătut-o. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 30 martie, când fostul polițist ar fi apucat un obiect de mobilier confecționat din nuiele de răchită și i-ar fi provocat soției sale răni la nivelul feței.

„La data de 30 martie 2023, în jurul orei 16.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei.

Citeşte şi: El este Daniel, fost poliţist român arestat în Italia după ce şi-a terorizat fosta iubită. "I-am spus că nu-l mai vreau și nu a acceptat niciodată

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri. Întrucât s-a constatat existența un risc eminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a anunțat Poliția Capitalei.

Femeia a depus în instanță o cerere de emitere a unui ordin de protecție, pe numele soţului ei, care poate fi aplicat pe o perioadă de cel mult șase luni, judecata urmând să aibă loc în 18 aprilie.

Marius Maghiari este cunoscut pentru controversa apărută în spaţiul public. Acesta locuiește într-o vilă, în cartierul Băneasa și deţine un hotel de lux în zona de nord a Bucureștiului, deşi pe declaraţia sa de avere acestea nu apar, potrivit gandul.ro.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close