Antena 3 CNN Actualitate Mărturia exclusivă a unei supraviețuitoare a tragediei de la Ferma Dacilor. Dezvăluiri incredibile: ”Focul era de-a lungul întregii pensiuni”

Mărturia exclusivă a unei supraviețuitoare a tragediei de la Ferma Dacilor. Dezvăluiri incredibile: ”Focul era de-a lungul întregii pensiuni”

Avem dezvăluiri incredibile făcute de o supraviețuitoare a tragediei de la Ferma Dacilor. O femeie care a fost cazată la pensiune și a povestit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, clipele de groază prin care a trecut.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2023   •   22:13

”Ne-am cazat pe 24. Pe 25 a fost sărbătoarea de Crăciun și am stat împreună cu grupul de prieteni la masa de sărbătoare. Noi am fost cazați la căsuțele de jos, care erau în paralel cu clădirea principală unde s-a întâmplat incendiul.

Către dimineață, între 06:15-06:20, cam așa, am auzit niște sirene, dar în același timp am auzit și bătând la ușă. V-am spus, eram cu un grup de prieteni, și a sunat la noi un prieten și a spus că arde pensiunea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Am văzut un foc extins. Cred că era de-a lungul întregii pensiuni”

Am ieșit și am văzut un foc extins. Cred că era de-a lungul întregii pensiuni. După aceea, a venit soția prietenului nostru și a zis că a venit o doamnă cu un copil și a rugat-o să țină copilul că vrea să se ducă să-l salveze și pe celălalt copil. (...)

Am auzit că au fost anumiți turiști care au fost mutați din clădirea principală în alte căsuțe”, a spus, în exclusivitate la Antena 3 CNN, Mariana Pandele, supraviețuitor al tragediei de la Ferma Dacilor.

Tudorel Butoi, despre incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor: ”Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală”

Tudorel Butoi, expert criminalist, a avut o intervenție, în direct la Antena 3 CNN, în care a explicat de ce este de părere că incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor, din Tohani, județul Prahova, a fost pus intenționat.

”În momentul în care ai o dispoziție teritorială cu căsuțe, în care n-ai aprobări, n-ai una, n-ai alta, deranjezi vecinătățile. În egală măsură, pot să existe conflicte pe datorii neonorate, pe deranj în altă zonă a activităților respective, pe țepe pe care și le dau unii altora 

Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală câtă vreme eu vorbesc de spontaneitatea și concomitența acestor incendii.

Păi au fost legate pe ață? Să ia foc unul după altul... Nu. Au fost, probabil, puse. E o ipoteză, o idee”, a spus Tudorel Butoi, în direct la Antena 3 CNN.

 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close