Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Tudorel Butoi, despre incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor: ”Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală”

Tudorel Butoi, despre incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor: ”Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală”

Tudorel Butoi, expert criminalist, a avut o intervenție, în direct la Antena 3 CNN, în care a explicat de ce este de părere că incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor, din Tohani, județul Prahova, a fost pus intenționat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2023   •   18:46

Tudorel Butoi, expert criminalist, a explicat, în direct la Antena 3 CNN, de ce crede că focul a fost pus intenționat la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, Prahova.

”În momentul în care ai o dispoziție teritorială cu căsuțe, în care n-ai aprobări, n-ai una, n-ai alta, deranjezi vecinătățile. În egală măsură, pot să existe conflicte pe datorii neonorate, pe deranj în altă zonă a activităților respective, pe țepe pe care și le dau unii altora 

Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală câtă vreme eu vorbesc de spontaneitatea și concomitența acestor incendii.

Păi au fost legate pe ață? Să ia foc unul după altul... Nu. Au fost, probabil, puse. E o ipoteză, o idee”, a spus Tudorel Butoi, în direct la Antena 3 CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală”

”iSU exclude această ipoteză, dar în egală măsură, acolo este ISU, este Serviciul Criminalistic, Institutul de Criminalistică, Parchetul, oameni caRe cu mintea în cap vor pune lucruRile la punct și vor fAce cercetările.

Pe unde trece pompierul, halal să mai faci cercetare criminalistică. Criminalistica înseamnă lupă, înseamnă microprobe”, a mai spus expertul în Criminalistică Tudorel Butoi, în direct la Antena 3 CNN.

Incendiu la Ferma Dacilor. Lucian Ene, un apropiat al patronului Dinicu, a intrat în flăcări să-și salveze copiii și n-a mai ieșit | Trei persoane, încă dispărute 

Bilanțul parțial al incendiului de la Ferma Dacilor din Prahova urcase, marți seară, la cinci morți și trei persoane încă dispărute.

"Cele trei persoane încă dispărute în urma incendiului de la Ferma Dacilor din satul Tohani sunt doi copii şi un adult tânăr", a declarat Virgiliu Nanu, prefectul județului Prahova.

El a recunoscut că sunt "șansele minime" ca cele trei persoane date dispărute să fie în viață.

Incendiul a fost lichidat, iar cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență încercau, la ora acestei actualizări, să dea de urmă celor trei persoane dispărute.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close