Antena 3 CNN Actualitate Mărturii emoționante ale familiei Bodnariu. Tatăl: Nu mi-am văzut copiii de când au fost luați

Mărturii emoționante ale familiei Bodnariu. Tatăl: Nu mi-am văzut copiii de când au fost luați

Mărturii emoționante ale familiei Bodnariu. Tatăl: Nu mi-am văzut copiii de când au fost luați
12 Ian 2016   •   14:15

Autorităţile norvegiene fac tot posibilul ca să descurajeze familia Bodnariu, spune chiar tatăl celor cinci copii răpiţi de asistenţii sociali.

Daniel Bodnariu a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, că oficialii statului norvegian încearcă să manipuleze copiii astfel încât aceştia să nu simtă lipsa părinţilor.

„Cred că se încearcă evitarea contactului. Ei ne comunică în continuare că fetele sunt bine”, a declarat Daniel Bodnariu. Bărbatul a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu și-a mai văzut copiii de când au fost luași de statul norvegian.

Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.

Petiție pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu. Semnează și tu!




×
Subiecte în articol: copii Familia Bodnariu Cazul Bodnariu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close