Antena 3 CNN Actualitate Mărturiile halucinante ale unui apropiat al patronilor pensiunii Ferma Dacilor: ”Un cetățean și-a bătut soția. La nervi, a pus foc”

Mărturiile halucinante ale unui apropiat al patronilor pensiunii Ferma Dacilor: ”Un cetățean și-a bătut soția. La nervi, a pus foc”

Antena 3 CNN a obținut o declarație halucinantă din partea unui apropiat al familiei care deține pensiunea Ferma Dacilor, care a ars în această dimineață. Acesta susține că incendiul ar fi izbucnit după o bătaie între doi soți care erau cazați acolo.

de Andreea Ştefan    |    26 Dec 2023   •   11:29

”Eu, când am venit aici, am înțeles că un cetățean și-a bătut soția, a făcut un scandal monstru și probabil că cineva i-a zis să părăsească incinta... A umplut-o de sânge pe soție.

Și el, de nervi, s-a apucat... s-a făcut că se duce, s-a liniștit și, între timp, în bucătărie undeva acolo, a pus foc.

A plecat, ei dormeau că s-a întâmplat încoace, spre 5 dimineața. Toată lumea dormea”, a declarat un bărbat, apropiat al familiei patronilor pensiunii Ferma Dacilor din Prahova.

ISU Prahova, despre pensiunea Ferma Dacilor care a ars: ”Nu are autorizație de securitate la incendiu”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Incendiu devastator la o pensiune din Prahova! Raed Arafat: ”A fost declanșat Planul Roșu” | Mai multe persoane dispărute

ISU Prahova spune că pensiunea Ferma Dacilor, care a ars în această dimineață, nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Tragedie în a doua zi de Crăciun: un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor din Prahova.

Trei persoane au fost găsite carbonizate, printre care unul dintre copiii patronului pensiunii, iar alte cinci persoane sunt încă de negăsit.

ISU Prahova a anunțat că obiectivul nu are autorizație de securitate la incendiu.

Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului și au fost aplicate 6 avertismente.

La momentul verificării nu au fost puse la dispoziția inspectorilor documente din care să rezulte momentul punerii în funcțiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării și obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor incendiu prahova
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close