Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Voiculescu reclamă abuzul DNA: Sorin Alexandrescu este anchetat de o instituţie care nu are competenţă

Dan Voiculescu reclamă abuzul DNA: Sorin Alexandrescu este anchetat de o instituţie care nu are competenţă

Dan Voiculescu reclamă abuzul DNA: Sorin Alexandrescu este anchetat de o instituţie care nu are competenţă
31 Mai 2013   •   13:09

Preşedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, consideră un abuz modul în care procurorii au acţionat în cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Voiculescu enumeră, într-o postare pe blog, mai multe situaţii în care lui Alexandrescu i s-ar fi încălcat drepturile.

Dan Voiculescu îşi exprimă speranţa că judecătorii vor lua în acest caz o decizie rapidă şi obiectivă.

"Sorin Alexandrescu a fost ridicat de pe strada fără să fi fost citat. Este anchetat de o institutie care nu are competenţă în acest caz. (Sorin Alexandrescu nu are o calitate care sa atraga competenta DNA, iar in cauza nu s-a produs niciun prejudiciu material). Conform avocaţilor, i s-au încălcat drepturile fundamentale la apărare. NU I S-A PREZENTAT NICIO PROBĂ ŞI NU A FOST LĂSAT SĂ DECLARE CE ŞTIE, DEŞI A SOLICITAT ACEST LUCRU", a scris, pe blog, preşedintele fondator al Partidului Conservator.

Sunt motivele care îl fac pe Dan Voiculescu să creadă că lui Sorin Alexandrescu i s-au îngrădit libertatea şi drepturile civile. Miza nu trebuie să fie un război în presă sau cu Voiculescu, ci garantarea libertăţii românilor, scrie preşedintele fondator al Partidului Conservator

"Cei care astăzi aleg să ignore datele obiective ale acestui abuz sunt autorii morali ai unui precedent periculos pentru întreaga societate românească. Dacă directorul unei televiziuni este "umflat" de pe stradă, cu încalcarea unor drepturi fundamentale, consacrate de legislaţia internă şi internaţională, ce garanţii civile mai are un medic, un profesor, un politist?", mai arată Dan Voiculescu pe blog.

Dan Voiculescu îşi exprimă încrederea că justiţia va lua o decizie corectă, bazată pe probe şi nu pe presiuni. Justiţia trebuie respectată, abuzul trebuie combătut, conchide Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Sorin Alexandrescu
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close