Antena 3 CNN Actualitate Media Drama unei prezentatoare TV! Fiica ei a murit după o supradoză, iar ea a vorbit despre tragedie la televizor 

Drama unei prezentatoare TV! Fiica ei a murit după o supradoză, iar ea a vorbit despre tragedie la televizor 

Drama unei prezentatoare TV! Fiica ei a murit după o supradoză, iar ea a vorbit despre tragedie la televizor 
11 Sep 2018   •   12:08

Angela Kennecke, o cunoscută jurnalistă și prezentatoare TV din SUA, a găsit puterea de a vorbi despre decesul porpriei ei fiice, în direct.

”Pe 16 mai, fiica mea în vârstă de 21 de ani, Emily, a murit de supradoză. Niciodată nu m-am gândit că un membru al familiei mele va deveni parte din statisticile prezentate la știri. Nimeni nu se gândește la așa ceva”.

Angajată la un post tv din Dakota de Sud, Keloland TV, Angela a povestit drama prin care a trecut. Apoi a acordat un interviu celor de la CBS.

”Mi-am luat câteva luni libere, pentru a mă obișnui cu ceea ce s-a întâmplat și m-am gândit că nu pot lăsa această dramă să mă distrugă. În timpul carierei mele, am întrebat atât de mulți părinți – oameni care au trecut prin tragedii uriașe – și m-am gândit că și eu trebuie să vorbesc despre asta. Am o obligație să vorbesc despre această tragedie. N-am știu că fiica mea era dependentă de droguri. A fost un șoc pentru mine”, a povestit Angela Kennercke, care speră ca, spunând povestea, să avertizeze alți părinți să fie mult mai atenți la comportamentul copiilor lor.

×
Subiecte în articol: prezentatoare tv televizor supradoza
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close