Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 26 octombrie: Criza anvelopelor de iarnă. De când şi cu cât s-ar putea scumpi cauciucurile

Revista presei - 26 octombrie: Criza anvelopelor de iarnă. De când şi cu cât s-ar putea scumpi cauciucurile

Revista presei - 26 octombrie: Criza anvelopelor de iarnă. De când şi cu cât s-ar putea scumpi cauciucurile
Sursa foto: Foto: snowthumb.com
26 Oct 2011   •   09:28
Gândul: Criza anvelopelor de iarnă. De când şi cu cât s-ar putea scumpi cauciucurile de sezon. Din Gândul aflăm că jumătate din parcul de autoutilitare din România ar putea rămâne fără anvelope de iarnă, din cauza actualei crize de anvelope de iarnă pentru acest tip de vehicule, potrivit estimărilor unor distribuitori de anvelope.

Ghimpele: Purtătorul de cuvânt al INS recomandă încălcarea legii. Din Ghimpele aflăm că reprezentanţii INS îi ameţesc pe români când vine vorba de recensământ. În urma cu câteva zile purtătorul de cuvânt al institutului, preciza că nimeni nu este obligat să îşi declare CNP-ul, însă INS a emis ieri un comunicat de presă cu informaţii contrarii.

Ring: Discursul regelui, analizat de Ion Iliescu şi Emil Constantinescu. Ziarul Ring analizează prezenţa regelui Mihai în Parlament, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani. Jurnaliştii spun că a fost primul moment de unitate a clasei politice româneşti. Discursul emoţionant al Maiestăţii Sale i-a determinat pe parlamentari să uite pentru câteva minute de rivalităţile politice şi să aplaude momentul solemn.

Adevărul: Exclusiv: Casa de Asigurări de Sănătate dă iama în conturile a zeci de mii de brăileni. Vezi aici cine trebuie să plătească şi de ce.
Adevărul ne spune că reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate dau iama în conturile a zeci de mii de brăileni. În baza unei legi din 2006, casa s-a apucat acum să îi execute pe toţi aceia care au câştigat pe lângă salarii şi venituri din dividende, dobânzi sau drepturi de autor. Peste 70.000 de brăileni au primit deja înştiinţări că vor fi amendaţi sau executaţi.

Jurnalul Naţional: Regele Mihai despre Băsescu: "Nu merită să reacţionez la aşa ceva, cu cât sunt mai mărunte jignirile sale, cu atât se crede mai important". Regele Mihai a comentat pentru prima oară acuzaţiile preşedintelui Băsescu la adresa sa într-un interviu acordat BBC din Elveţia, înainte de a veni în România pentru a participa la ceremoniile organizate în cinstea sa.
















×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close