Antena 3 CNN Actualitate Media „Sinteza zilei”, cel mai urmărit program în seara confruntării finale

„Sinteza zilei”, cel mai urmărit program în seara confruntării finale

„Sinteza zilei”, cel mai urmărit program în seara confruntării finale
14 Noi 2014   •   13:49

Mihai Gâdea l-a avut invitat aseară în studioul „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei” pe candidatul la preşedinţie Victor Ponta, ediţia specială înregistrând o medie de 8,2% rating şi 17,3% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban, poziţionându-se astfel pe primul loc în clasamentul general şi depăşind toate celelalte posturi TV din România, conform Kantar Media.



În clasamentul posturilor informative, diferenţa dintre Antena 3 şi celelalte televiziuni de ştiri a fost uriaşă, Antena 3 obţinând audienţe de aproape 7 ori mai mari faţă de următorul clasat.



Klaus Iohannis a refuzat invitaţia Antena 3 de a-l întâlni pe contracandidatul său la dezbarea finală dinainte de vot şi a participat la o altă emisiune. În intervalul orar 20:40 – 21:30, când cele două emisiuni s-au intersectat, „Sinteza Zilei” s-a detaşat, cu o medie de 9,1% rating şi 15,4% cotă de piaţă, în timp ce emisiunea de la postul concurent obţinea o medie de 2,5% rating şi 4,2% share. Pe acest interval, Antena 3 a ocupat locul 2 în piaţă., în timp ce Digi 24 nu se regăseşte în top 5.





Dacă la nivelul întregii zile Antena 3 a fost lider pe segmentul de ştiri şi pe locul 3 în piaţă, cu 3,5% rating şi 13,6% share, în prime time, postul nostru a obţinut nu mai puţin de 7,3 puncte de rating şi 14,3% cotă de piaţă, clasându-se pe locul al doilea în piaţă, după Pro TV.





Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close