Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei, lider de piaţă cu Florin Piersic în studio

Sinteza Zilei, lider de piaţă cu Florin Piersic în studio

Sinteza Zilei, lider de piaţă cu Florin Piersic în studio
25 Ian 2013   •   12:22

Ediţia specială Sinteza Zilei din data de 24 ianuarie, al cărei invitat a fost îndrăgitul actor Florin Piersic, s-a impus ca cea mai urmărită emisiune din România, pe tronsonul ei orar, conform Kantar Media. La nivelul publicului din mediul urban cu vârstă de peste 18 ani, Antena 3 a înregistrat o medie de 7,4% rating şi 16,8% cotă de piaţă, depăşind astfel generalistele Pro TV şi Antena 1.



Florin Piersic i-a încântat pe români prin istorisirile amuzante de pe platourile de filmare, dar şi prin momentele artistice susţinute. Vârful de audienţă a fost atins la ora 23.21, când peste 849.000 de telespectatori urmăreau cu interes poveştile de viaţă ale actorului român.

La nivelul întregii zile, Antena 3 şi-a adjudecat încă o dată poziţia de lider în topul televiziunilor de ştiri şi locul al treilea în piaţă, cu o medie de 2,6% rating şi 9,8% cotă de piaţă.



Clasamentul a rămas acelaşi şi în prime time, când postul de ştiri a adunat nu mai puţin de 5,6 puncte de rating şi 11 puncte de share, detaşându-se considerabil faţă de următorul competitor direct.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close