Antena 3 CNN Actualitate Media Tensiune maximă la Chefi la Cuţite | Se joacă ultima amuletă

Tensiune maximă la Chefi la Cuţite | Se joacă ultima amuletă

Este tensiune maximă la Chefi la Cuţite. Au mai rămas doar câteva ore până când se va juca ultima amuletă din sezon. În ultima competiţie, juratul care a câștigat amuleta și încă 5 puncte a fost Chef Orlando Zaharia.

de Georgiana Adam    |    10 Apr 2024   •   14:53

Mai mult, bilanțul punctajelor, în acest moment, arată faptul că Ștefan Popescu este juratul care nu va avea echipă, indiferent de rezultatul de la amuleta din această seară.

A fost încă o seară cu succes pentru Chef Orlando Zaharia la Chefi la cuțite: juratul a câștigat amuleta și încă 5 puncte, după jurizarea făcută de Elwira Petre.

Pe locul doi s-a situat Chef Sautner, cu 4 puncte, urmat de Chef Ștefan și Chef Richard, cu 3 respectiv 2 puncte. Tot aseară, Ștefan Popescu i-a dat cuțitul de aur lui Mihai Dragomir, concurentul de 24 de ani care i-a fost elev juratului la școala de gastronomie.

În această seară, la Antena 1, se joacă o amuletă cu totul nouă în competiția Chefi la cuțite – este ultima din acest sezon, iar apropierea confruntărilor pe echipe încinge atmosfera.

Bilanțul punctajelor, în acest moment, arată faptul că Ștefan Popescu este juratul care nu va avea echipă, indiferent de rezultatul de la amuleta din această seară – dar rolul lui în competiție nu va fi deloc de neglijat, nu doar pentru că va trebui să decidă în ce echipă va pleca câștigătorul cuțitului său de aur, dar și pentru că sunt amulete foarte importante care îl împlică în acțiunea din bucătărie.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Antena 1
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close