Antena 3 CNN Actualitate Medici: Fotbalistul Galamaz putea să moară dacă era lovit 2 cm mai sus

Medici: Fotbalistul Galamaz putea să moară dacă era lovit 2 cm mai sus

Medici: Fotbalistul Galamaz putea să moară dacă era lovit 2 cm mai sus
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.Z.    |    01 Noi 2011   •   23:21

Fotbalistul George Galamaz a avut noroc, spun medicii. Dacă lovitura huliganului ar fi fost cu doar doi centimetri mai sus, sportivul putea să moară chiar acolo, pe gazon. Recuperarea lui va dura cel puţin 45 de zile. Între timp, suporterul violent, care era drogat când l-a lovit pe fotbalist, le-a cerut judecătorilor să-l judece în libertate.

A fost o lovitură venită de nicăieri, care l-a îngenunchiat pe George Galamaz, sportiv cu un fizic de invidiat. Impactul i-a fracturat osul zigomatic. Puţin a lipsit, însă, ca lovitura să-i fie fatală. Medicii spun că dacă fotbalistul ar fi fost lovit în tâmplă, deci doar doi centimetri mai sus, puteam asista la o adevărată tragedie.

Recuperarea fotbalistului este greoaie. Marţi şi-a anulat conferinţa de presă. Vecinii huliganului care l-a lovit se aşteptau la un aşa gest, având în vedere că ani de zile a terorizat cartierul în care locuieşte.

Clubul Petrolul Ploieşti îl va da în judecată acum pe huligan.

Până atunci, fotbaliştii ploieşteni trebuie să explice de ce s-au purtat ca nişte complici ai huliganului. Imaginile din timpul meciului îl arată pe unul dintre fotbalişti cum ascunde un obiect cu care, spun steliştii, ar fi fost lovit colegul lor.

Recursul huliganului se va judeca miercuri. Tot atunci se va judeca şi soarta steliştilor care l-au lovit cu picioarele.

 



×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close