Antena 3 Actualitate MESAJE DE PAȘTE. Mesaje haioase și felicitări frumoase de Paște

MESAJE DE PAȘTE. Mesaje haioase și felicitări frumoase de Paște

de S.T.    |    07 Apr 2018   •   23:15
MESAJE DE PAȘTE. Mesaje haioase și felicitări frumoase de Paște
Sursa foto: Foto: pixabay.com

MESAJE ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

MESAJE ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

MESAJE ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

MESAJE ȘI FELICITĂRI DE PAȘTE. Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

MESAJE DE PAȘTE. Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului!”

MESAJE DE PAȘTE. „Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm aşa cum se cuvine!”

MESAJE DE PAȘTE. Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close