Antena 3 CNN Actualitate Mesaje de Sfânta Maria! Urări și felicitări pe care le poți transmite persoanelor dragi

Mesaje de Sfânta Maria! Urări și felicitări pe care le poți transmite persoanelor dragi

Mesaje de Sfânta Maria! Urări și felicitări pe care le poți transmite persoanelor dragi
Sursa foto: FOTO: pixabay.com
08 Sep 2017   •   09:30

Iată câteva idei de mesaje, sms-uri cu urări şi felicitări pentru această sărbătoare, adunate și propuse de cancan.ro:

Mesaje de Sfânta Maria. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale sa răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

Mesaje de Sfânta Maria.
Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaş ca tine. Iţi doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume. La Mulţi Ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău. La Mulţi Ani, Maria!

Mesaje de Sfânta Maria. În această zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor.

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfânta Maria. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur si gingaş ca tine. Iţi doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

La mulţi ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească paşii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porţi, sa te ocrotească, sa-ți călăuzească paşii și să-ți lumineze calea!

Mesaje de Sfânta Maria. O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguţa cu toţi cei din jurul tău!

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume il porţi, învaţă sa ierţi, sa fi mai bun, mai înţelept, sa mă ierţi când greşesc și să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

×
Subiecte în articol: Sfanta Maria felicitari mesaje urari
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close