Antena 3 CNN Actualitate Mesaje și urări haioase de Sfânta Maria

Mesaje și urări haioase de Sfânta Maria

Mesaje și urări haioase de Sfânta Maria
Sursa foto: FOTO: pixabay.com
08 Sep 2017   •   09:51

Vrei să-i suprinzi pe cei dragi în această zi cu mesaje cât mai originale? Iată câteva idei cu urări şi felicitări cât mai haioase, propuse de cancan.ro:

MESAJE haioase de Sfânta Maria. Mesaje şi urări haioase

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Mesaje de Sfânta Maria. Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Mesaje de Sfânta Maria. Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!


Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porţi, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească paşii si sa-ti lumineze calea!

Mesaje de Sfânta Maria. O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguţa cu toţi cei din jurul tău!

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume il porţi, învaţă sa ierţi, sa fi mai bun, mai înţelept, sa mă ierţi când greşesc si sa mă înveţi sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!
 

×
Subiecte în articol: mesaje urari Sfanta Maria
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close