Antena 3 CNN Actualitate Vom avea metrou în Drumul Taberei până la 30 iunie 2020, asigură ministrul interimar al Transporturilor. „Îmi asum punerea în funcţiune cu călători”

Vom avea metrou în Drumul Taberei până la 30 iunie 2020, asigură ministrul interimar al Transporturilor. „Îmi asum punerea în funcţiune cu călători”

Metroul din Drumul Taberei se va deschide în curând. Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, promite că metroul din cartierul bucureștean Drumul Taberei va fi gata până în data de 30 iunie 2020.

Vom avea metrou în Drumul Taberei până la 30 iunie 2020, asigură ministrul interimar al Transporturilor. „Îmi asum punerea în funcţiune cu călători”
Sursa foto: Foto: Pexels
de S.T.    |    20 Feb 2020   •   11:33

„Îmi asum încă o dată şi aici, în faţa dumneavoastră, punerea în funcţiune cu călători, până la data de 30 iunie 2020, a Magistralei M5, tronsonul Drumul Taberei - Eroilor, inclusiv staţia şi Depoul Valea Ialomiţei.

Tot în această perioadă, îmi propun finalizarea achiziţiei şi livrarea în termenul contractual a materialului rulant - 13 trenuri noi până în decembrie 2023”, a afirmat Lucian Bode, miercuri, la audierile din comisiile de specialitate reunite, din Parlament.

Vom avea metrou în Drumul Taberei până la 30 iunie 2020

Ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor a dat asigurări că în privinţa Magistralei M6, care va lega Capitala de Aeroportul Otopeni, procedura de achiziţie este în derulare pe tronsonul 1 Mai - Tokyo (centrul comercial Băneasa).

„În ceea ce priveşte Magistrala M6 Gara de Nord - Otopeni, pe tronsonul 1 Mai - Tokyo procedura de achiziţie este în derulare, iar pe tronsonul Tokyo - Otopeni proiectare şi execuţie lucrări de structură de rezistenţă este în curs de validare în conformitate cu solicitările cofinanţatorului proiectului”, a explicat acesta.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Lucian Bode metrou Drumul Taberei
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close