Antena 3 CNN Actualitate Metroul spre Drumul Taberei a mai făcut un pas. Se montează primele scări rulante

Metroul spre Drumul Taberei a mai făcut un pas. Se montează primele scări rulante

Metroul spre Drumul Taberei a mai făcut un pas. Se montează primele scări rulante
26 Sep 2016   •   09:31

Veste bună pentru bucureștenii care locuiesc în Drumul Taberei. Constructorul metroului din zonă a început să monteze scări rulante, la staţia Orizont. Aceasta ar putea fi prima staţie finalizată integral de pe secţiunea Eroilor-Râul Doamnei a Magistralei 5.

Scările rulante sunt deja montate în staţia Orizont, spune un membru al forum.peundemerg.ro. Un alt membru a postat o imagine cu scări rulante ce urmează să fie montate. Forumiştii apreciază că alte guri de metrou la care se pot monta scări rulante, după ce se executa mici retuşuri pe la rampe, sunt Favorit, Romancierilor, Valea Ialomiţei, scrie economica.net.

Orizont şi Valea Ialomiţei sunt staţiile cu cel mai avansat nivel de realizare a lucrărilor, conform datelor actualizate la 12 septembrie.

Procentul de realizare a structurii de rezistenţă aferentă tronsonului Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera) inclusiv Valea Ialomiţei este, în acest moment, de 82%, fiind realizaţi 7.713 metri liniari (ml) de tunel din totalul de 8.433 ml, se arată într-un comunicat la Metrorex din 15 septembrie.

×
Subiecte în articol: Drumul Taberei metrou Drumul Taberei
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close