Antena 3 CNN Actualitate Michelle Obama a susținut ultimul discurs de la Casa Albă: „Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieţii mele” - VIDEO

Michelle Obama a susținut ultimul discurs de la Casa Albă: „Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieţii mele” - VIDEO

Michelle Obama a susținut ultimul discurs de la Casa Albă: „Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieţii mele” - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com
de S.T.    |    07 Ian 2017   •   08:32

Michelle Obama a elogiat, vineri, într-un ultim mesaj de la Casa Albă, "magnifica diversitate" a Americii şi a cerut tinerilor să nu aibă teamă de viitor şi să se lupte pentru libertăţile lor, transmite AFP.

"Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieţii mele, sper că aţi fost mândri de mine", a spus, cu lacrimi în voce, întâia "First Lady" afro-americană din istoria SUA, consemnează France Presse.

La două săptămâni de momentul sosirii la putere a lui Donald Trump, soţia lui Barack Obama i-a chemat pe americani să nu cedeze şi să fie activi pentru "a proteja şi prezerva" libertăţile lor.

"Tuturor tinerilor care ascultă, să ştiţi că această ţară vă aparţine, oricare ar fi originea voastră sau cariera voastră", a declarat aceasta. "Dacă voi sunteţi imigranţi sau părinţii voştri, să ştiţi că faceţi parte dintr-o tradiţie de care America este mândră. (...) Să ştiţi totodată că diversitatea religioasă este de asemenea o mare tradiţie americană, fie că sunteţi musulmani, creştini, evrei, hinduşi, sikh", a adăugat Prima Doamnă a SUA.

"Să nu aveţi teamă ! Mă auziţi? Să nu aveţi teamă, fiţi concentraţi, fiţi determinaţi", a mai arătat aceasta, adăugând că acesta este ultimul său mesaj, în calitate de Primă Doamnă, pentru tinerii americani.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: michelle obama Casa Alba discurs
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close