Antena 3 Actualitate Microfon găsit sub patul matrimonial. Românii, filaţi din dormitor

Microfon găsit sub patul matrimonial. Românii, filaţi din dormitor

de S.T.    |    25 Feb 2013   •   22:37
Microfon găsit sub patul matrimonial. Românii, filaţi din dormitor
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Săptămâna trecută, Mihai Gâdea ţi-a prezentat un caz stupefiant: un înalt magistrat, judecătorul Adrian Neacşu, membru CSM, a fost filat de serviciile secrete fără nici un motiv.

În ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, realizatorul Mihai Gâdea a prezentat un caz cu adevarat şocant.

Doi oameni obişnuiţi au descoperit că aveau un dispozitiv de interceptare strecurat chiar sub patul conjugal şi erau ascultaţi dintr-o dubă din faţa casei.

Oamenii acuză statul că vrea să le pună în spate uciderea unui jandarm.

Cei doi foşti pompieri din Sibiu au descoperit, sub patul matrimonial, un microfon. Adrian şi Melania Rădoaie susţin că erau ascultaţi de Serviciul Român de Informaţii, iar aparatura pusă sub pat trebuia să surprindă o mărturisire a bărbatului că ar fi ucis un fost coleg de liceu.Adrian Rădoaie a fost şocat să afle că e suspect în dosarul în care un jandarm a fost ucis la consulatul german din Sibiu, în mai, anul trecut.

"Acest jandarm a fost coleg cu mine de liceu. În 1995 am terminat liceu, iar de atunci şi până acum ne-am mai întâlnit o singură dată(...). N-am absolut nicio legătură cu acest băiat(...). În ianuarie am fost sunat de domnul Tache de la Poliţia din Sibiu, mi s-a spus daca vreau să trec să dau detalii(...) Am fost, i-am spus că prea multe detalii nu cunosc, i-am spus despre perioada din liceu şi cam atât", spus Adrian Rădoaie, luni, la "Sinteza Zilei".

"În data de 8 februarie s-a prezentat Tache la noi acasă şi soţia a primit 3 citaţii, una pentru mine, una pentru ea şi una pentru cumnatul meu. Trebuia să ne prezentăm la Poliţie în calitate de martori", a continuat fostul pompier.

"În data de 11 februarie, am fost să dăm declaraţii(...). M-a întrebat dacă sunt de acord să dau probe de ADN şi am spus că sunt de acord şi cu probe ADN şi cu testul poligraf, cu roice doresc dânşii ca să nu intru în cercul lor de suspecţi(...) După ce am dat declaraţia, ne-am întâlnit toţi membri familiei şi am aflat că şi mama şi tatăl soţiei au fost chemaţi la Poliţie. Presuspun că în momentul respectiv se monta dispozitivul la noi acasă şi era un pic cam jenant să fie prinşi în faptă", a relatat Adrian Rădoaie.

Vezi în materialul video de mai jos mărturiile românilor ascultaţi de serviciile secrete.


Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "
Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"
.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea România

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close