x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Mihai Gâdea, după reacția DNA la interceptările difuzate de Antena 3: Probabil se încearcă o mușamalizare

de 18 Mai 2017   •   17:39
Mihai Gâdea, după reacția DNA la interceptările difuzate de Antena 3: Probabil se încearcă o mușamalizare 16

DNA a reacționat după ediția de miercuri a emisiunii ”Sinteza Zilei”, în care au fost difuzate interceptări din dosarul DNA construit pe plângerea făcută de directorul RCS&RDS împotriva directorului general al Antena Group, interceptări care până acum au fost ascunse și care arată, printre altele, cum șeful RCS&RDS promite favoruri și sponsorizări unor oameni din justiție, printre aceștia și ofițerul de poliție judiciar ă Teo Iordăchiță. DNA spune că acesta nu mai face parte din structura instituției, fără a da prea multe detalii.

Acest nume a apărut pentru prima dată aseară, la ”Sinteza Zilei”, când Mihai Gâdea a prezentat o serie de interceptări care arată cum șeful RCS&RDS promitea sponsorizări și favoruri pentru oameni din justiție, printre aceștia și Teo Iordăchiță.

”E foarte posibil să fie începutul unei mușamalizări. Probabil se încearcă. Înregistrările pe care le-am difuzat aseară nu sunt făcute de noi, se aflau la dosar din 2013. Din 2013 cei de la DNA știau despre toate aceste lucruri. Au considerat probabil că nimeni nu va oferi aceste înregistrări. Întrebarea rămâne, ce s-a întâmplat din 2013 până în 2017? Celor de la DNA li se părea că e în regulă faptul că o doamnă colonel a primit mită de la un denunțător? Domnul Bendei putea avea calitate și de suspect. În orice fel de calitate și dacă nu ar fi avut nicio calitate, nu putea ca doamna colonel să primească mită. Instituția se spală pe mâini și spune că doamna s-a retras? Singurul lucru pe care DNA l-a făcut a fost să decupeze înregistrarea, să nu apară la dosar” a spus Mihai Gâdea.

Dezvăluirile în acest scandal vor continua și în această seară, la ”Sinteza Zilei”, de la ora 21.00.

 

sati