Antena 3 Actualitate Reprezentanții Ministerului Transporturilor: "Sunt asigurate deszăpezirile pe teritoriul întregii ţări"

Reprezentanții Ministerului Transporturilor: "Sunt asigurate deszăpezirile pe teritoriul întregii ţări"

de Silvia Preda    |    08 Dec 2021   •   19:21
Reprezentanții Ministerului Transporturilor: "Sunt asigurate deszăpezirile pe teritoriul întregii ţări"
Sursa foto: Agerpres

Reprezentanții Ministerului Transporturilor susţin că nu vor exista probleme cu deszăpezirile în ciuda protestului anunţat de Sindicatul Drumarilor „Elie Radu”.

"Nu vor exista probleme cu deszăpezirile. Majoritatea contractelor de deszăpezire sunt semnate cu firme terţe, practic cei care sunt angajaţi în CNAIR vin în completarea acestor contracte doar dacă este cazul şi acolo unde este cazul.

Deci sunt asigurate deszăpezirile pe teritoriul întregii ţări”, a declarat, pentru Mediafax, Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Alin Şerbănescu a declarat că autorităţile sunt pregătite pentru sezonul rece.

"Avem stocurile de sare asigurate, avem stocurile de motorină asigurate", a adăugat Şerbănescu.

Drumarii amenință că nu deszăpezesc șoselele iarna aceasta. "Unii ajung să doarmă pe utilaje, alții rămân izolați în viscol"

Sindicaliștii din cadrul Sindicatului Drumarilor „Elie Radu” au amenințat că nu vor deszăpezi drumurile iarna aceasta dacă nu vor avea salariile mărite, iar majorările trebuie să acopere cel puțin inflația.

Sindicatul "Elie Radu", care reprezintă interesele a 4.800 de salariați din totalul celor 7.000 ai C.N.A.I.R., transmite factorilor decidenți să nu uite de cei peste 3.000 de angajați care lucrează la deszăpeziri, în condiții de ger, și care rămân, uneori, chiar și câteva zile, izolați în frig și viscol în diverse zone din țară.

×
Subiecte în articol: deszapezire Ministerul Transporturilor
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close